Sunday sun

När jag var yngre avskydde jag söndagar. De var slutet på helgen och måndagsångesten hade redan satt igång. Allt va stängt, det fanns inget på TV (=svt1, svt2, tv4) och man kunde bara vara med sina vänner en stund, eftersom man skulle upp tidigt dagen efter.

Men något har hänt. Det började antagligen när jag flyttade hemifrån för att plugga. Plötsligt var det inte alls säkert att man skulle till skolan på måndagen och på söndagskvällen inrättade jag, K och L en liten tradition där vi åt pizza, pratade om helgens utgång och kollade på film tillsammans.

image5

Men den riktiga söndagskärleken kom nog inte förrän jag flyttade ihop med A. Nu tycker jag söndagar är underbara. Kravlösa, slappa och mysiga. Idag blev det en falafel på torget, en promenad bland alla blommor i botaniska trädgården och en glass på balkongen. Enkelt och underbart.


Kommentarer
Postat av: amanda

Åh, vilken härlig bild! :)

2008-04-27 @ 21:15:13
URL: http://bizzaaa.blogg.se
Postat av: Maria

Åh tack:) Ja, det har varit sådär overkligt lyckosomrigt i helgen så man kan inte låta bli att föreviga det med kameran hela tiden.

2008-04-27 @ 21:38:51
URL: http://colorama.blogg.se
Postat av: Saga

Ah, kul med ny blogg! Och vilken mysig vårbild! Kram!

2008-04-27 @ 22:23:33
URL: http://konvertera.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja, jag kände att jag behövde en sån här också:) Tack! Allt känns lite lättare, finare och roligare bara det är sol ute.

2008-04-28 @ 15:29:06
URL: http://colorama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0