Lata dagar i solen

Jag har haft två dagars semester nu och det känns ungefär som två veckor. Underbart.  Igår tog vi sovmorgon, åt frukost på balkongen och gick sedan en långpromenad. Under promenaden passade vi på att lämna in min cykel på lagning, luncha på CC house och hämta min bil. Sen körde vi till Lomma och solade ett par timmar.

Efter stranden blev det Nova och shopping inför USA-resan. Kjol och kofta från Filippa K, ett gäng REA-bikins (=provhyttstrauma) från Stadium och några toppar från Gina Tricot som blir bra på stranden. Köpte även på oss lite svindyra solskyddskrämer. Sen åt vi på Max och körde hem och tog cyklarna (vi hade hämtat min från cykelverkstaden efter stranden) och cyklade en lång tur bland hästar och åkrar. På kvällen blev det Guldkompassen och smoothies.


Idag åkte vi till Lomma igen och solade, strosade runt och åt glass. Sen köpte vi resväska till Alex och handlade en massa balkonggrejer på Plantagen. Nu på kvällen har vi pimpat vår balkong, grillat och cyklat.

Snart kommer Alex kompis Fredrik från Uppsala och hans kompis Therese. De kom nämligen hastigt och lustigt på att de ska åka till Amsterdam över helgen och ska sova här i natt. Så det blir väl lit rosé på vår balkongen (ska bli skönt att flasha alla våra snygga grejer med maritimttema som vi inhandlat). Jag älskar sommaren. Jag älskar semester. Varför finns måndagar?


Kommentarer
Postat av: Sannornas reklamtjej

Vinn ett superfint halsband hos Sannorna!



Du hittar tävlingen här: http://sannornas.blogg.se/2008/july/tavlingsdags.html

2008-07-25 @ 20:47:15
URL: http://sannornas.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vad med och utse Veckans blogg här:

http://junitjejen.se/2008/july/rosta-pa-veckans-blogg.aspx

Ha en trevlig fredagskväll!

2008-07-25 @ 20:52:09
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0